Saradnja

Saradnja sa nama

Hvala vam na interesovanju za saradnju sa “Animelaganini”! Otvoreni smo za saradnju sa svim poslovnim partnerima koji dele našu strast prema anime kulturi i našim jedinstvenim, osvežavajućim proizvodima. Ako želite da ponudite naše anime inspirisane ledene čajeve u svom objektu ili prodavnici, radujemo se vašem kontaktu. Evo kako možete stupiti u kontakt sa nama:

1. Pozovite nas: Najbrži način da nas kontaktirate je putem telefona na. Naš tim će rado razgovarati sa vama o detaljima saradnje.

2. Direktni e-mail kontakt: Možete nas kontaktirati putem e-mail adrese animelaganini@gmail.com . Molimo vas da u subject liniji poruke naznačite “Saradnja sa nama” kako bismo brže prepoznali vašu nameru.

3. Razgovor sa našim timom: Nakon što nas kontaktirate, naš stručni tim će rado razgovarati sa vama o detaljima saradnje. Razgovaraćemo o asortimanu proizvoda, cenama, distribuciji i svim drugim važnim pitanjima.

4. Testiranje i pregovori: Nakon inicijalnog kontakta i dogovora, možemo organizovati testiranje naših proizvoda u vašem objektu kako biste procenili njihovu popularnost među vašim kupcima. Na osnovu rezultata testiranja, možemo dalje pregovarati o uslovima saradnje.

U “Animelaganini”, cenimo svaku priliku za saradnju i radujemo se mogućnosti da zajedno donesemo naše jedinstvene anime inspirisane ledene čajeve bliže ljubiteljima anime kulture. Ne ustručavajte se da nas kontaktirate i započnemo ovu uzbuđujuću saradnju zajedno!

Korpa
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Scroll to Top