Refund and Returns Policy

Politika povraćaja i vraćanja proizvoda Dobrodošli u “Animelaganini”! Naša želja je da obezbedimo kvalitetne proizvode inspirisane anime kulturom i pružimo vam najbolje iskustvo prilikom kupovine. Međutim, razumemo da se situacije ponekad menjaju, pa smo pripremili sledeću Politiku povraćaja i vraćanja proizvoda kako bismo vam olakšali proces u slučaju da niste potpuno zadovoljni svojom kupovinom.

1. Povraćaj proizvoda Ako niste potpuno zadovoljni proizvodom koji ste kupili od nas, imate pravo na povraćaj sredstava u roku od 14 dana od datuma kupovine. Proizvod mora biti u istom stanju kao i prilikom isporuke, neotvoren i sa svim originalnim ambalažama i nalepnicama. Molimo vas da nas kontaktirate putem kontakt forme ili putem e-maila na [adresa e-pošte] kako biste inicirali proces povraćaja. Nakon što primimo vaš zahtev, bićemo u kontaktu sa vama i pružiti dalje upute. Molimo imajte na umu da troškove slanja prilikom povraćaja proizvoda snosite vi kao kupac.

2. Vraćanje proizvoda Ako ste dobili proizvod koji je oštećen ili neispravan, molimo vas da nas obavestite što je pre moguće. Imamo zadovoljstvo da vam zamenimo oštećeni proizvod ili da vam vratimo novac. Kako biste zatražili zamenu ili povraćaj novca zbog oštećenja ili neispravnosti proizvoda, kontaktirajte nas putem kontakt forme ili putem e-maila na [adresa e-pošte]. Molimo vas da priložite fotografije oštećenja ili nedostataka kako bismo brže mogli da vam pomognemo.

3. Izuzeci Molimo vas da imate na umu da se neki proizvodi ne mogu vraćati zbog higijenskih razloga ili drugih ograničenja. Ovi proizvodi će biti označeni na stranici proizvoda. Ako niste sigurni da li vaš proizvod spada u ovu kategoriju, slobodno nas kontaktirajte.

4. Dostava moze da varira izmedju 390 i 690 rsd zavisi od tezine paketa.

Korpa
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Scroll to Top